2008. december 12., péntek

Könyvajánló


A héten elkészültem a gyertyatartóval is.
A minap a könyvesboltban mászkáltam és rábukkantam Sherry Argov: Miért a rossz lányokat veszik el a férfiak c. könyvre.
Az irónő kapcsolatelvei néhol humorosan, néhol pedig könyörtelenül rávilágitanak arra, hogy a nők sokszor alacsonyabbrendűnek mutatja magát.
Íme néhány megjegyzés a könyvből
  • A szerelemben a férfit semmi sem vonzza jobban, mint a méltóságteljes nő, aki büszke magára.
  • A férfi azt a dolgot dijazza a legjobban, amire várnia kellett, amiért meg kellett dolgoznia vagy amiért harcolnia kell egy kicsit.
  • Amikor a nő hisztérikusan reagál, a férfi három dolgot kap tőle: figyelmet,irányítást és a fontosság érzését.
  • Ha a nő könnyen manipulálható, a férfi arra a következtetésre jut, hogy nem kell semmiféle elkötelezettséget vállalnia, hogy maga mellett tartsa őt.
  • Amikor a férfi féltékennyé próbálja tenni a nőt, az általában nem arra utal, hogy más nők után ácsingózik. Ha a nő felidegesíti magát, a férfi tudni fogja, hogy nyert ügye van.
  • Minnél racionálisabb és nyugodtabb marad a nő, annál kevésbé tud az érzelmein uralkodni a férfi.
  • A férfi kedvenc szava az elismerés. Jobban vágyik a nő tiszteletére és elismerésére, mint bármi másra a világon. Ha a nő nem fukarkodik a dicsérettel, a férfi a csillagokat is lehozza neki az égről.
Nem mondhatnám, hogy fáradhatatlanul kutatom a "Hogyan értsük meg a Férfiakat" tipusú magazinokat ill. könyveket, de ez a könyv ha mást nem is kis önbecsülést kölcsönöz az ember lányának. Szóval csak ajánlani tudom.

Last week I went to a bookstore to search for some new books, and I've found a book from Sherry Argov: Why the men likes bad woman.
I have to agree with the author of the book, because what she says is that the women are making theirselves often subordinated to men. I recomend to read it girls to have some fun and also learn about yourself a little bit.

Nincsenek megjegyzések: