2009. június 19., péntek

Megemlékezés egy farmernadrágról


Volt nekem egy kedvenc farmeradrágom, amit annyit használtam már, hogy szinte teljesen elkopott az anyaga. A fenekén kezdett elhasadni majd az öv mentén majd lassan már mindenhol kikezdte az idő vasfoga.
Nem adtam fel a reményt és szorgalmasan foltozgattam a nadrágom, hisz otthonra még úgyis jó lesz. Egy darabig hordtam, majd észrevettem, hogy a másik fenékrész is megadta magát.
Nem vesztegettem az időm ide is raktam egy szép nagy foltot.
Férjem már nem is szólt semmi, de nem igazán értette ezt a mérhetetlen ragaszkodásom ehhez az egy nadrághoz. Honnan is tudhatná, hogy egy tökéletes farmernadrágot megtalálni milyen fáradtságos munkávak jár.
Mennyi üzletet kell végigjárni és mennyi nadrágot felpróbálni mig megtalálom azt ami pontosan illik rám.
Sajnos küszködésem és reményeim múlt héten elszálltak, mikoris végérvényesen leszakadt a cipzár fölötti rész és egy nagy lyuk keletkezett a hasamnál és szomorúan szemlélve ezt a helyet gondolkoztam, hogyan is tudnám még megadni a végső tiszteletet kedvenc gatyómnak.
Ez nem bizonyult nehéz feladatnak, annál is inkább mivel farmer az egy univerzális anyag, bárhol bármikor felhasználható.
Lisa Bergen ötlete alapján pedig ezt a táskát tudtam belőle késziteni.
Most már csak az újabb tökéletes farmer becserkészése lesz a napirendemen.

Few years ago I bought the perfect jeans for myself. As the years are going away, I realized that my jeans is having some holes. So those holes gets bigger and bigger with the time. I tryed to save my jeans, ( because it's very hard to find the perfect jeans ) so I put patches on the holes.
Sadly I got my finals last week with my jeans as the area above the belt got ripped away.
I was searching for some ideas and found Lisa Bergen's book.
So I hope I made good memories with my jeans and saved it for the future too.

Nincsenek megjegyzések: