2012. március 22., csütörtök

Húsvéti ajándék nálam! - Easter Give Away!


Első és remélem nem az utolsó játékom amit szeretnék veletek megosztani. Sokat gondolkodtam, hogy érdemes lesz-e egyáltalán, de reménykedem benne, hogy valaki szeretné megnyerni az alábbiakat:
1 drb. Fat q. Romance de Paris
1 drb. Ezerszínű textilcsodák ( Melanie Hurlston)
A teendő egyszerű, hagyjatok egy bejegyzést amiben leírjátok mit készítenétek az anyagokból. hogy olyan is tudjon játszani akinek nincs blogja a megjegyzésben írja le a mail. címét. A határidő 2012. április 8. Sok sikert mindenkinek!

My first give away to you for Easter. I choose those fabrics, because of the vibrant colors. The rules are simple, just leave a comment with the idea what you going to make from those fabrics. If youu don't have a blog please also write down your mail addres. The closing time is 2012. 8th. of April.Good Luck!

18 megjegyzés:

Napocska írta...

Lám az első játékos vagyok:) A tavaszi anyagokból biztosan a könyvből választanák magamnak valamit.

Timi írta...

Azt hiszem patchwork-ös takarót vagy párnát vagy terítőt készítenék belőle...csodás színe van!

Szera írta...

Köszönöm, hogy játszhatok! :)
Nem tudom, hogy mit csinálnék az anyagokból, talán inspirálna valami a könyvből. :)
Szép estét! :)

krealady írta...

Szia!
Előszöris, örülök, hogy rád találtam! Örülök a játékodnak is. Mivel így a tavaszi, nyári időszakban rám jön a varrogatás is, nem csak az x-szemezés, biztos vagyok benne, hogy mostanában sok falvédőt, képet fogok készíteni. Ezekhez igazán nagy hasznát venném az anyagoknak. No, könyvem meg igazából egy sincs kézzel fogható, csakis letöltött. Így ez nálam igazi kincs lenne:) Mindjárt be is jelöllek követendőnek, mert mindig örülök, ha rátalálok valakire, aki ugyanilyen megszállott, mint én:)

Lara írta...

Én egy takarót készitenék belöle kiegészitve más anyagokkal és a virágosokból pedig kozmetikai táskákat és papirzsebnkendő tartókat vagy egy táskát.

Sandra írta...

Hi Arien! Thanx for the giveaway game! I like to do something for my daughter Lauren,I think it would be a super nice tote bag:) Nice- nice what else shall I say,,my mail is Sandrinn@gmail.com

csigabigaretes írta...

Talán a lányaimnak csinálnék belole táskát vagy tavaszi faliképet, de elotte biztosan kikérném a négyéves véleményét, mert mindig izgalmas ötletei vannak, néha nem is könnyu kivitelezni!

csigabigaretes írta...

e-mail lemaradt: csigabigaretes_kukac_gmail.com

Szamóca írta...

Babatakaró, barátnőmnek, fehér vagy drapp csíkokkal a négyzetek között, a maradékból pedig táska... Fecnikből pedig kulcstartó.
Köszönöm a lehetőséget
ehodasz kukac yahoo pont com

N.Zsuzsi írta...

Nagyon szép anyagok :) Lányaimnak varrnék belőle szoknyát és kendőt.

napos írta...

Hogy mit készítenék? Szerintem kipróbálnék valamit abból a könyvből. Egy barátnőmnél láttam már ezt a könyvet, szép dolgok vannak benne. Biztosan találnék benne megvarrandót :)

Fróni írta...

Amit biztosan készítenék, az vmi a kisfiamnak. Bármi. Ő egy tündér és egy kis textil halacskának is nagyon tud örülni!De ahogy nézem a könyvből biztosan több mindent is találnék. :)
Aztán a teraszra varrnék terítőt, párnákat, egy vékony takarót a hűvösebb nyári estékre...terveim közt szerepel, hogy az idén nyárra vmi nagyon-nagyon színeset készítsek. Mivel új bútorra nincs pénz, ezért a textilekkel kellene feldobni a teraszt.
Csodás lenne, ha nyernék! Köszönöm a lehetőséget!
Szép napot és sok játékost/olvasót kívánok.

Erzsébet írta...

Hogyne szeretnénk! :-) A könyvet már sokszor nézegettem, nagyon édes dolgok vannak benne. Az anyagokból táskát varrnék a legszivesebben.

Lindamama írta...

Lindamama vagyok és nekem is nagyon megtetszettek az anyagok na meg a könyv is. Szeretnék én is magmamnak valami szépet készíteni belőlük, talán a konyhába egy falvédőt. Olyan kis vidámságot hozna az állandóságba.Köszönöm a lehetőséget. Mail: linda_89@citromail.hu

böpörö írta...

Örülök, hogy idetaláltam:)
Babatakarót készítenék én is a pocakban lévő kislányomnak:)
Köszönöm,
b.rekapentek(kukac)gmail(pont)com

Névtelen írta...

Szia!

Én a lányomnak varrnék belőle táskát, nagyon örülne neki. Szépségesek az anyagok. Köszi,Judit

szabojudit@index.hu

Újra itt! írta...

Szia!
A kislányomnak készítenék belőle egy kis táskát és füzet borítót.
dbrigitta83@freemail.hu

inga írta...

de szuper ajándék!
nadrágot varrnék a nagyobb lánykámnak, meg állatfigurákat a kisebbnek is :)