2010. február 14., vasárnap

Fegyverszünet..


Úgy látszik elkapott a keresztszemes láz, mert belevágtam a 12 hónap témába. Baloldalt van egy kép a kész képről. Már nem tudom melyik blogon láttam meg ezeket a kis házikókat és gondoltam megpróbálkozom velük. Itt lehet jelentkezni. Valamikor régen ment az orosz nyelv, leveleztem is diákokkal, most sajnos már nem emlékszem, berozsdásodott a szókincsem. Pedig a szlovákkal sok hasonlóságot mutat. Nem is volna rossz megint megtanulni.

Zorka és Morgó fegyverszünetet kötött, de csak annyi időre mig elaludtak. Morgó, ha észreveszi Zorkát már megy is harapdálni őt. Kár, mert szépen el tudnának játszani, ha nem volna ez a harapdálós üzemmód:)

I think I got some x-stich addiction again:) Somewhere was a cute sentence about it: My husband says he will move, if I buy a x-stich again.Well I will miss him:)
I found this 12 month SAL on this blog. So I told myself to try it. The blog is in russian language, but it's ok if you write in english.
Zorka and Morgó got together for a while in peace, but it's only for short period of time. Shame because they could get on well, but Morgó has to bite a little bit each time Zorka gets close to him.

6 megjegyzés:

Timi írta...

Olyan aranyosak így együtt, ahogy alszanak...:o)
Nagyon tetszik a nyuszi a felső képen! Te csináltad?

Arien írta...

Igen, én csináltam, de nekem nem tetszett.

Timi írta...

El lehetne kérni a szabásmintáját :o)? Olyan aranyos....:o))

Arien írta...

Ok. Elküldöm neked mail-ben.

Cinkepiri írta...

Én is azt a nagyon jóképű nyulat akarom épp megdícsérni ami a felső képen vigyorog! Szerintem is jólsikerült darab.Az állatkáid egészen angyalkáknak tűnnek ahogy így alszanak.....

:)

Arien írta...

Aranyos vagy, köszi:)