2012. március 31., szombat

Tote bag tutorial - Táska tutorial


Nagyon szuper táska tutorialt találtam itt.

Very nice tote bag tutorial here!

2012. március 22., csütörtök

Húsvéti ajándék nálam! - Easter Give Away!


Első és remélem nem az utolsó játékom amit szeretnék veletek megosztani. Sokat gondolkodtam, hogy érdemes lesz-e egyáltalán, de reménykedem benne, hogy valaki szeretné megnyerni az alábbiakat:
1 drb. Fat q. Romance de Paris
1 drb. Ezerszínű textilcsodák ( Melanie Hurlston)
A teendő egyszerű, hagyjatok egy bejegyzést amiben leírjátok mit készítenétek az anyagokból. hogy olyan is tudjon játszani akinek nincs blogja a megjegyzésben írja le a mail. címét. A határidő 2012. április 8. Sok sikert mindenkinek!

My first give away to you for Easter. I choose those fabrics, because of the vibrant colors. The rules are simple, just leave a comment with the idea what you going to make from those fabrics. If youu don't have a blog please also write down your mail addres. The closing time is 2012. 8th. of April.Good Luck!

2012. március 11., vasárnap

Steampunk Batman


Ez az ötlet Anitram blogja alapján született meg bennem. Szerintem még tökéletesíteni fogom biztosan, vagy más figurák kombinációját is kitalálom.

This steampunk Batman that I created here is from Anitram's blog. I am sure that more of those will follow next time, with other shapes or models.

Steampunkový Batman som našla tu , čo ma okamžite inšpirovala vyskúšať či to viem nejako zrealizovať.

Cet blog ma ispiré pour créer le steampunk Batman.